GAF TJEDNA

Grlić Radman rješavao bi svjetske probleme, a ne zna ispuniti imovinsku karticu

Zagreb: Plenkovi? na otvorenju Konferencije o budu?nosti Kohezijske politike nakon 2027.
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
17.09.2023.
u 09:24

Postavlja se pitanje biste li mu vi dopustili da vam proda žito ili pomogne pri saniranju štete od poplave kada čovjek valjda ne zna koliko dva milijuna ima nula

Hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman ima jedan od dinamičnijih poslova u Vladi. Mora putovati širom svijeta i rješavati bjelosvjetske probleme. Evo, samo posljednjih mjeseci pomagao je Ukrajini da izveze žito kroz Hrvatsku i savjetovao joj kako da krene u euroatlantske integracije. I Bosnu i Hercegovinu posjetio je i savjetovao kako da se domogne Europske unije.

Išao je i u Grčku provjeriti imaju li i Boysi dobre uvjete u grčkim zatvorima i poštuju li se tu europske pravne stečevine. I Sloveniju je obišao nakon poplava i zasigurno dao ideju kako sanirati štete.

E, sad, kod kuće se ispostavilo da je svestrani Grlić Radman zaboravio ili ne zna ispuniti imovinsku karticu, koju dužnosnici zakonski obvezno moraju predati. Postavlja se pitanje biste li mu vi dopustili da vam proda žito ili pomogne pri saniranju štete od poplave kada čovjek valjda ne zna koliko dva milijuna ima nula. No čini se ipak da naš ministar sve razumije, samo misli da mi ništa ne kužimo. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Izjava premijera Andreja Plenkovića nakon sjednice

Komentara 6

Avatar Crni labud
Crni labud
09:53 17.09.2023.

Puno veći skandali se kriju iza te priče od ispunjavanja imovinskih kartica. Npr. da je njegova firma dobila i ogromne iznose državnih potpora koje su kasnije isplaćene kao dividenda.

Avatar Heisenberg
Heisenberg
09:51 17.09.2023.

Ovaj kradezeov kvisko izgleda kao lice sa posebnim potrebama.

RA
Raptor
11:14 17.09.2023.

Nije nikakva pogreška. To je bahatluk i nepoštivanje pravnog sustava zemlje u koju se kune i koja mu je dala sve. Tipično HDZ-ovski. Nije zapravo jasno kako se HDZ ne riješava ovakvih nemoralnih likova. Svaki dan izmišlja kako bi napao Predsjednika Republike. A Predsjedni Republike, unatoč svojim domišljati izjavama, za Grlića Radmana je svemirski brod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije