Direktor komunalca

HDZ-ovac uništio službeno vozilo pa izjavio: Ionako 1. siječnja odlazim...

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
17.12.2018.
u 11:01

- Ne bih komentirao objave s društvenih mreža jer tamo svatko može pisati što mu padne na pamet, komentirao je Matić.

Prošlog tjedna, u noći na petak u prometnoj nesreći gotovo u potpunosti je uništeno službeno vozilo Komunalnog društva Kostrena kojim je, prema tvrdnjama dvoje suputnika koji su zadobili lakše ozljede, upravljao direktor kostrenskog komunalca Tomislav Matić, inače predsjednik kostrenskog HDZ-a. Prema navodima suputnika, Matić se udaljio s mjesta nesreće i nije im pružio pomoć, piše Novi list.

Načelnik Dražen Vranić, ujedno i predsjednik Skupštine KD-a Kostrena, očitovanje direktora KD-a Kostrena očekuje sutra na već zakazanoj sjednici Skupštine KD-a na kojoj će biti govora i o slučaju iz travnja kad je, unatoč Vranićevoj zabrani, Marić ipak organizirao koncert Marka Perkovića Thompsona u Sportskoj dvorani Kostrena kojom upravlja KD Kostrena.

 

– Ova se nesreća dogodila izvan radnog vremena. Inače, riječ je o novom automobilu koji nema niti godinu dana, a visinu štete odredit će procjenitelji – istaknuo je Vranić.

Neslužbeno se doznaje kako se u službenom vozilu kojim je upravljao Matić nalazilo još dvoje zaposlenika Općine Kostrena, konkretno zaposlenica općinske uprave i zaposlenik Sportske dvorane Kostrena.

- Ne bih komentirao objave s društvenih mreža jer tamo svatko može pisati što mu padne na pamet. Zna se da s 1. siječnja 2019. godine odlazim iz KD-a Kostrena na novo radno mjesto i da sam vlasnika o tome obavijestio prošli tjedan. Nikada nisam bježao od odgovornosti za svoje postupke, materijalne niti pravne, pa tako ni sada. Kada službena tijela donesu svoje zapisnike i pravorijek, onda će mnogo toga biti jasnije - stoji u sms-u koji je Matić poslao Novom listu.

Komentara 20

DU
Deleted user
11:15 17.12.2018.

kriminalna organizacija...

ST
stefj
11:49 17.12.2018.

EH, da, za to što je napravio treba odgovarati i snositi posljedice. To je normalno... Ono što nije normalno jest kada mediji sudjeluju u zataškavanju, kada gradonačelnik osobno stane iza osobe koja je napravila prekršaj i onemogući provođenje postupka. E to je politički utjecaj i to je problem. Naročito zato jer je nakon toga ta ista osoba ubila autom ljude...

TR
Trnoružica
12:35 17.12.2018.

tipično HDZ-ovski: šta ne možeš ukrasti i ponijeti - uništi da nemaju ni drugi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije