Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubitelji putovanja

Hit fotke: Djevojka ga po svijetu vodi za ruku, a on je fotografira

slijedi me
Foto: Klix.ba
1/6
29.12.2013.
u 20:43

Bila je pomalo iznervirana jer sam je fotografirao cijelo vrijeme pa me uhvatila za ruku i pokušala povući naprijed. Tako sam je prvi put snimio kako me vuče naprijed, ispričao je Murad.

Ruski fotograf Murad Osmann i njegova djevojka Natalia Zaharova strastveni su ljubitelji putovanja, a postali su poznati nakon što su objavili fotografije mnogih destinacija koje su posjetili, a na kojima Natalia vodi Murada za ruku, prenosi Klix.ba.

Murad je seriju fotografija objavljenih na Instagramu nazvao 'Slijedi me', a fotografije su počeli objavljivati i na Facebooku.

Prvu fotografiju snimio je sasvim slučajno u Barceloni, gdje je sa djevojkom bio na odmoru.

- Bila je pomalo iznervirana jer sam je fotografirao cijelo vrijeme pa me uhvatila za ruku i pokušala povući naprijed. Tako sam je prvi put snimio kako me vuče naprijed, ispričao je Murad, prenosi Business Insider.

Na isti način fotografirao je Nataliju i u Istanbulu, New Yorku... da bi fotografije bile prikazane i na izložbi u Baselu. Najavili su kako planiraju posjetiti još nekoliko atraktivnih destinacija što će, naravno, ovjekovječiti 'slijedi me' fotografijama.

>>Ovo su najupečatljivije fotografije u 2013. godini...

>>Bizarni prizori: Što je sve 'uhvatio' Google Street View

Komentara 1

BO
Bombarder
22:16 29.12.2013.

Bome...jedna ovakva me može vodit kam god hoće :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije