BORBA ZA ULAZAK U SABOR

HSS-ovac Štorek: 'Rijekama pravde' smo puno donijeli. Tu sam im ja, sa mnom se općina Cerna preporodila

Vukovar: Predstavljanje kandidata i kandidatkinja koalicije Rijeke pravde iz V. izborne jedinice
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
09.04.2024.
u 11:44

Josip Štorek, inače HSS-ov načelnik Općine Cerna u Vukovarsko-srijemskoj županiji koji se nalazi na 4. mjestu koalicije Rijeka pravde za 5. Izbornu jedinicu, odlučio je sam sebe pohvaliti. Kaže da se Cerna s njime na vlasti preporodila.

U izbornoj kampanji pred skore parlamentarne izbore kandidati se koriste najrazličitijim metodama i tehnikama, a sve s ciljem kako bi pridobili birače. U takvoj atmosferi Josip Štorek, inače HSS-ov načelnik Općine Cerna u Vukovarsko-srijemskoj županiji koji se nalazi na 4. mjestu koalicije Rijeka pravde za 5. Izbornu jedinicu, odlučio je sam sebe pohvaliti.

Počeo je s time na predstavljanju kandidata izborne liste Rijeke pravdi za 5. izbornu jedinicu, koje je održano u Vukovaru. – Načelnik sam općine Cerna od 2021. godine, koja se dolaskom mene kao načelnika preporodila i uhvatila novi zamah pa sam samim tim i zaslužio potporu stranke da budem na koalicijskoj listi – rekao je u Vukovaru Štorek.

Nastavio je nekoliko dana kasnije u svojoj Cerni, gdje je bilo organizirano druženje kandidata s liste, kao i prezentacija stanja u poljoprivredi. Kazao je da Rijeke pravde na izborima u 5. Izbornoj jedinici očekuju najmanje četiri saborska mandata, podsjećajući da su tome bili blizu i na izborima prije četiri godine. Dodao je da će im u tome pomoći i onaj čije se ime ne spominje, čime su dobili dodatno na popularnosti.  

HSS je koaliciji donio jako puno. Prije svega imamo tu jednog načelnika, odnosno mene. Mogu reći da sam uspješan jer smo realizirali brojne projekte. Dobili smo nedavno i odluku o dogradnji dječjeg vrtića koji još nije izgrađen. Unazad tri godine, od kako sam načelnik, realizirali smo projekte vrijedne 3-4 milijuna eura. U četiri mjeseca prijavili smo projekte vrijednosti 8 milijuna eura. Sada su trenutno u realizaciji projekta vrijednosti 2 milijuna eura – rekao je Štorek, dodajući kako se ponosi s time što je nekompromitiran, čistog obraza i ruku.

VEZANI ČLANCI:

Najavio je da će mu u fokusu rada kao saborskog zastupnika, ako bude izabran, biti demografija, poljoprivreda, gospodarstvo i socijalna skrb. Rekao je i kako će se zalagati za usvajanje Zakona o razvoju ratom razrušenih mjesta i područja Slavonije, Baranje i Srijema, a ne samo da Vukovar, kao grad heroj, ima tu privilegiju, jer su i druga mjesta bila raseljena i razrušena. Najavio je i da će tražiti veće povlastice za dalji razvoj kako bi se ljudi vratili u ta mjesta i područja.  

FOTO 'Bio je kolovođa: Evo kako je Andrej Plenković izgledao kao dijete

Vukovar: Predstavljanje kandidata i kandidatkinja koalicije Rijeke pravde iz V. izborne jedinice
1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije