Jandroković u New Yorku s izraelskim kolegom Libermanom

gordan jandroković
Arhiv VL
24.09.2009.
u 20:43

Zamjenik predsjednika izraelske Vlade i ministar Avigdorom Liberman ponovio je poziv ministru Gordanu Jandrokoviću da posjeti Izrael.

Hrvatski ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković nastavlja slijed uspješnih bilateralnih sastanaka u New Yorku. U četvrtak je na East Riveru razgovarao s Avigdorom Libermanom, zamjenikom predsjednika Vlade i ministrom vanjskih poslova Države Izrael. 

- Složili smo se da su bilateralni odnosi naših država vrlo dobri, prijateljski i da među nama nema otvorenih pitanja. Dogovorili smo se da ćemo obostrano uložiti napor u jačanje gospodarskih odnosa te da postoji interes u Hrvatskoj kao i u Izraelu za privlačenjem investicijskog kapitala i povećanjem trgovinske razmjene – rekao je Jandroković za Večernji list  nakon sastanka koji je održan na margini zasjedanja 64 sjednice Opće skupštine Ujedinjenih naroda.

Zamjenik predsjednika Vlade i ministar Liberman ponovio je poziv ministru Jandrokoviću da posjeti Državu Izrael. Liberman i Jandroković susret su iskoristili i za razmjenu mišljenja o aktualnom političkom stanju u vlastitim regijama, suradnji u multilateralnim tijelima, o pitanjima antiterorističke borbe te drugim temama od zajedničkog interesa.

Ključne riječi

Komentara 9

KO
kosur
13:07 25.09.2009.

Izrael nikad nebi dao svoje zemljište za \"ulazak u EU\"

CI
cicibela
13:44 25.09.2009.

Izgleda da su hrvatski političari uveli novu modu sastanaka sa ekstremistima svih boja. Mesić se sastaje sa lijevim ekstremistom Castrom, a Jandroković sa ultra desničarskim jastrebom Liebermanom. Zlu ne trebalo!

ST
stefj
21:08 24.09.2009.

Joj, što će sad pokloniti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije