Novo brisanje žena

Je li uvredljivo reći nekome da je žena i postaju li one kolateralne žrtve zbog prava transrodnih osoba?

23.08.2024.
u 15:00

Je li naziv 'žena', a ime ovdje nije samo znak, nepoželjna, uvredljiva i postaje li 'žena' opresor nad pravima transrodnih osoba?

Komentara 56

Avatar R2D2
R2D2
12:10 09.06.2022.

Teror manjine nad većinom.

AN
angeorafael123
12:43 09.06.2022.

Na zemlji postoji samo muško i žensko.Vanzemaljci možda imaju drukčije zakone.

TH
Thufir
12:58 09.06.2022.

...najveća žrtva je zdrav razum. Radikalne feministice su dobile što su i zaslužile po principu da "revolucija jede svoju djecu". Ako se situacija nastavi razvijati brzo i u istom smjeru, ženski sport u SADu će propasti u nekoliko sljedećih godina jer iako isprana mozga, većina ne želi gledati kako neka bradata "žena" ostavlja konkurenciju u prašini ili ih na neki drugi način gazi. Žene i muškarci jednako vrijede, ali nisu jednaki. Uostalom, još uvijek čekamo prvu ženu sportašicu koja će se proglasiti transrodnim "muškarcem" i nastavi se dalje natjecati s muškarcima. Bojim se da ćemo se načekati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije