na zatvorenoj sjednici

Kadrovske promjene u Vladi: Razriješeni i imenovani novi ravnatelji Vladinih radnih tijela

Zagreb: Vlada RH na sjednici o povećanju trošarina na duhanske prerađevine i alkoholna pića
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/15
26.06.2024.
u 18:14

Na zatvorenom dijelu Vladine sjednice usvojen je i Pregled zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za 2024. godinu, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Ureda predsjednika Vlade RH.

Vlada RH je na zatvorenome dijelu sjednice u srijedu donijela nekolicinu kadrovskih odluka te su razriješeni dosadašnji ravnatelji Vladinih radnih tijela i imenovani novi, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Ureda predsjednika Vlade RH.

Razriješeni su dosadašnji ravnatelji radnih tijela Vlade i to - Ivana Marinković Županc, ravnateljica Ureda Koordinacije za unutarnju i vanjsku politiku, Nina Ban Glasnović, ravnateljica Ureda Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti i hrvatske branitelje, Ines Uglešić, ravnateljica Ureda Koordinacije za gospodarstvo i Marija Pišonić, ravnateljica Ureda Koordinacije za društvene djelatnosti i ljudska prava.

Ivana Marinković Županc imenovana je tajnicom Ureda Koordinacije za vanjsku i europsku politiku, Nina Ban Glasnović imenovana je tajnicom Ureda Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti i hrvatske branitelje i tajnicom Ureda Koordinacije za demografiju, Ines Uglešić imenovana je tajnicom Ureda Koordinacije za gospodarstvo, a Marija Pišonić imenovana je tajnicom Ureda Koordinacije za unutarnju politiku, društvene djelatnosti i ljudska prava,

Također Domagoj Dodig imenovan je tajnikom Ureda Koordinacije za sektorske politike, a Ana Dalmatin Matijašević imenovana je tajnicom Ureda Kadrovske i Administrativne komisije. Arian Čustović imenovan je povjerenikom Vlade RH za obavljanje poslova iz nadležnosti općinskog načelnika Općine Smokvica. Na zatvorenom dijelu Vladine sjednice usvojen je i Pregled zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za 2024. godinu, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Ureda predsjednika Vlade RH.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Nisu svi ministri jednako popularni: Evo koliko su glasova dobili na izborima

Zagreb: Vlada RH na sjednici o povećanju trošarina na duhanske prerađevine i alkoholna pića
1/18

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije