hrvatska ovčarka

Kiara je spašena od eutanazije i traži novi dom

Hrvatska ovčarka
Privatni album
12.01.2015.
u 14:55

Na privremenom smještaju kujica čeka udomitelje, zovite na 098/385-881

I dok je hrvatska autohtona pasmina prepoznata i cijenjena diljem svijeta, u našim skloništima nije rijetkost pronaći i hrvatske ovčare.

I Kiara je bila među njima, a imala je tu nesreću da se našla u skloništu u kojem ju je nakon 60 dana čekala eutanazija. Kako se za to vrijeme nije javio nitko da je udomi, Kiari je pronađen privremeni smještaj. Ima samo šest mjeseci, cijepljena je, čipirana i očišćena od parazita. Kao tipični primjerak svoje pasmine i Kiara je zaigrana, jako se voli maziti, a dobro se slaže i s drugim psima.

Život joj više nije ugrožen, no Kiara sada traži svoj dom. Želite li je udomiti, zovite na 098/385-881.

Komentara 1

DU
Deleted user
14:43 15.01.2015.

Ti hrvatski ovčari ostavili su na mene sjajan dojam na Velebitu... odnekud se pojavio jedan crni čupavko, postrojio stado koza u kolonu, i sve ih doveo do štale... čak sam i snimio video.. poslije sam čuo da su ti psi dobri čuvari svoje imovine- kuće ili stoke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije