ŠESTERO OZLIJEĐENIH

Kruži uznemirujuća snimka obračuna u Bjelovaru. Skupina se svađala i tukla, a onda je stigao automobil

Bjelovar: U sukobu ozljeđeno šest ljudi, jedna osoba propucana
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/14
16.08.2024.
u 11:36

Na uznemirujućoj snimci čuje se vika i svađa, nakon čega je više muškaraca nasrnulo je na jednog. Snimka postaje još stravičnija kada među ljude u skupini dođe automobil

Pojavila se uznemirujuća snimka nakon sinoćnje masovne tučnjave koja se odigrala u Bjelovaru. U jednom trenutku zapucano je iz vatrenog oružja. Jedna je osoba propucana u predjelu vrata, dok je još petero lakše ozlijeđeno. Policija drži pod nadzorom 12 osoba. 

Naime, gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak objavio je video snimljen s balkona zgrade ispred parkirališta gdje se odvila tučnjava. Na uznemirujućoj snimci čuje se vika i svađa, nakon čega je više muškaraca nasrnulo je na jednog. Snimka postaje još stravičnija kada među ljude u skupini stigne automobil koji gazi ljude, okreće se i bježi s mjesta događaja. 

>> GALERIJA Bjelovar: U sukobu ozlijeđeno šest ljudi, jedna osoba propucana

Bjelovar: U sukobu ozljeđeno šest ljudi, jedna osoba propucana
1/14

Policija nije otkrila detalje tučnjave koja se odvila, no RTL je ranije izvijestio kako je navodno riječ o sukobu dviju romskih manjina. Mještani, koji su samo dva tjedna prije svjedočili još jednoj tučnjavi na benzinskoj postaji, kao i incidentu u Domu za starije u Bjelovaru, u šoku su. 

"Noćas, 16. kolovoza, nekoliko minuta poslije ponoći na Trgu hrvatskih branitelja u Bjelovaru došlo je do tjelesnog sukoba više osoba i uporabe vatrenog oružja. U sukobu je šest osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede, od kojih je jedna osoba zadobila prostrjelnu ranu. Pod nadzorom je policije 12 osoba, a među njima je i osoba koja se dovodi u vezu s ranjavanjem. U ovim trenucima provodi se očevid te izvidne i dokazne radnje. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja slijedi cjelovito priopćenje", istaknula je policija.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 18

JO
Joseph1
11:59 16.08.2024.

Dvije romske manjine??? Pa dajte, molim vas.

Avatar majkuvam
majkuvam
12:16 16.08.2024.

Ne razumijem, zašto je snimka uznemirujuća?Bolje da se tuću međusobno nego da su nasilni prema mirnim građanima.

BL
blekpanther
12:17 16.08.2024.

Bracina grupa protiv Kajtazovih sljedbenika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije