Plitvička jezera

Lionsi sakupljaju novac za nove zvučne semafore u Karlovcu

lions1
zdravko bičak/VLM
22.05.2012.
u 11:56

Branko Dragičević, kapetan duge plovidbe i ugledni hrvatski pomorski stručnjak, novi je guverner Lions distrikta 126 za Hrvatsku

Branko Dragičević, kapetan duge plovidbe i ugledni hrvatski pomorski stručnjak, novi je guverner Lions distrikta 126 za Hrvatsku. Odluka je to 130 delegata sa 18. konvencije organizacije održane prošlog vikenda na Plitvičkim jezerima i Rastokama, kojoj je domaćin bio Lions klub Karlovac.

Dragičević je na mjestu guvernera zamijenio Jusufa Šehanovića, a na konvenciji su popunjena i viceguvernerska mjesta. Na njih su izabrani Nada Arbanas i Nenad Prelog. Konvenciji su bili nazočni i Janez Bohorič, internacionalni direktor LCI-a, i Dorijan Maršić, guverner Lionsa Slovenije.

Tijekom trodnevnog okupljanja Lionsa izabrano je i novo vodstvo hrvatskih Leo klubova kojem je odsad na čelu Iva Angebrandt. U okviru konvencije održana je i svečana večera na kojoj se razgovaralo o humanitarnim projektima Lionsa, a održan je i koncert učenika Glazbene škole Karlovac. Sav novac prikupljen prodajom slika i tombolom na svečanoj večeri namijenjen je opremanju semafora u Karlovcu zvučnim uređajima koji će omogućiti prijelaz raskrižja slijepim i slabovidnim osobama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije