ZBOG NEUSPJEHA NA IZBORIMA

Marin Miletić dao ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta

Dobro raspoloženi Marin Miletić stigao na sjednicu Sabora
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
16.03.2023.
u 10:44

Budući da osobno vjerujem u političku odgovornost, u važnost preuzimanja osobne odgovornosti – ovime upoznajem javnost i moje Riječane da dajem neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta radi potpunog neuspjeha na izborima za mjesne odbore u Rijeci, kaže Miletić

Saborski zastupnik Marin Miletić dao je ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta. Objavio je to na svom Facebook profilu, a objavu prenosimo u cijelosti: 

"Dragi ljudi. U politiku sam ušao čistog obraza i s velikom odgovornosti prema svojim biračima. Moji Istrani i Riječani, stanovnici Kvarnera su me izabrali u Hrvatski sabor da se borim za slobodu svakog građanina i za dostojanstvo svakog čovjeka. To sam činio od prvog dana mog zastupništva i to ću činiti do posljednjeg dana. Moji Riječani su mi dali povjerenje i na lokalnim izborima od gotovo 12%, a Most je imao više od 10% potpore Riječana. U gradskom vijeću radimo predano i snažno.

Budući da osobno vjerujem u političku odgovornost, u važnost preuzimanja osobne odgovornosti – ovime upoznajem javnost i moje Riječane da dajem neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta radi potpunog neuspjeha na izborima za mjesne odbore u Rijeci.

 

Nastavljam ponizno raditi u Hrvatskom saboru, na Kvarneru, u mojoj predivnoj Rijeci i tamo gdje me stranka želi, graditi ljepšu i pravedniju Hrvatsku. Ali, ne mogu ja od građana tražiti visoke ljestvice moralnosti, ako se sam tako ne ponašam. Zato dajem neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta."

VIDEO Marin Miletić: 'Zar nas sve skupa nije sram?'

Ključne riječi

Komentara 12

SG
Saul Goodman
11:05 16.03.2023.

Svi koji su karijeru u politici gradili na ideologiji i udeoloskimpodjelama su propali,prije ili kasnije. A koje su to dosadne izlizane teme? Partizani, ustaše, četnici, vjeronauk, pobačaj, lgbt,...itd itd. To su sve potpuni ekonomski analfabeti koji parazitiraju u Saboru izazivanjem konstantnih podjela u naciji od 3,8 milijuna stanovnika

ME
Melkiorr
11:44 16.03.2023.

Čestitke na časnoj odluci i na čitavom trudu za zajednicu. I dalje tako, iskreno, istinoljubivo i odgovorno!

BJ
bjmaro
11:53 16.03.2023.

Negativna selekcija u politici doživljava svoj vrhunac. Slušam jučer zastupnicu Benčić i bio zgranut silinom esencijalne mržnje prema političkom konkurentu. Doslovno pjena na kutovima usta. Na što su ona i takvi spremni pravo je pitanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije