MUČNI DETALJI MASAKRA

Trostruki ubojica iz BiH danima se žalio, a onda je puknuo: 'Stravičan prizor, pucao je ravno u ravnatelja'

Foto: Facebook/Pixsell
1/21
21.08.2024.
u 14:48

Prema izjavama očevidaca, Vukalić ciljano tražio određene osobe i pucao. Raniji navodi upućuju kako su motivi za ovaj tragičan čin nesuglasice koje su postojale zbog toga što su žrtve bile članovi komisije koja je suspendirala Vukalića.

Strašna tragedija dogodila se jutros u prostorima Gimnazije u Sanskom Mostu u Bosni i Hercegovini, kada je domar Mehmed Vukalić naoružan automatskom puškom upao u školu i ubio ravnatelja, profesoricu engleskog jezika i tajnicu. Nakon masakra, Vukalić je pucao i sebi u prsa, a zatim je prevezen u bolnicu Republike Srpske u Banja Luci. 

U medijima su procurile su fotografije Vukalića, koji je kako navode Nezavisne novine bio poznat kao miran i povučen te je sudjelovao u proteklom ratu. Oni koji su ga bolje poznavali tvrde da je bio psihički labilan. Također ističu kako se ubojica u nekoliko navrata žalio lokalnim novinarima da je navodno bio izložen mobingu na radnom mjestu. 

1/18

Prema izjavama očevidaca, Vukalić ciljano tražio određene osobe i pucao. Raniji navodi upućuju kako su motivi za ovaj tragičan čin nesuglasice koje su postojale zbog toga što su žrtve bile članovi komisije koja je suspendirala Vukalića.  U trenutku kada je ušao u kabinet ravnatelja, u blizini se našao pomoćni djelatnik škole koji je svoje jezivo svjedočanstvo prepričao novinarima Nezavisnih novina. - Bio je to stravičan prizor, pucao je u ravnatelja te ga je ranio. Pritrčao sam da mu pomognem, ali me je u tom trenutku odgurnuo i ispalio još nekoliko metaka u njega - rekao je svjedok.

Podsjetimo, Iz UKC Republike Srpske navode da je Vukalić stigao na hitni prijam s prostrjelnom ranom, a trenutačno se provode dijagnostičke procedure uz planiranje operativnog zahvata. "Pacijent je svjestan i trenutačno su u tijeku sve potrebne medicinske procjene. Svakako, bilo kakve daljnje prognoze još uvijek su preuranjene", stoji u priopćenju, prenosi Dnevni Avaz. 

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Nitko ne zna kako su nastale: Misteriozne kamene kugle velika su atrakcija u BiH

1/24
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Heisenberg
Heisenberg
15:32 21.08.2024.

Tako je to kad si ravnatelj sa ekipom oko sebe umisli da je bog !

Avatar Orao
Orao
15:54 21.08.2024.

Došlo na naplatu što je ubijao nevine u "pravednom ratu za otadžbinu"

JU
JustinCase
15:42 21.08.2024.

Postajemo gori od usa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije