MASAKR U GIMNAZIJI

Ovo je domar koji je počinio trostruko ubojstvo u BiH, iz bolnice javili u kakvom je stanju

Foto: Facebook
1/21
21.08.2024.
u 13:47

U pucnjavi su poginuli ravnatelj Gimnazije Nijaz Halilović, profesorica engleskog jezika Gordana Midžan i tajnica Nisveta Kljunić

Mehmed Vukalić, osumnjičen za jutrošnji stravični napad u Gimnaziji u Sanskom Mostu u Bosni i Hercegovini u kojem je poginuo troje zaposlenika, prebačen je u bolnicu Republike Srpske u Banjoj Luci. Iz te zdravstvene ustanove priopćeno je da je Vukalić dovezen s prostrjelnom ranom grudnog koša, ali je bio pri svijesti.

Iz UKC Republike Srpske navode da je Vukalić stigao na hitni prijam s prostrjelnom ranom, a trenutačno se provode dijagnostičke procedure uz planiranje operativnog zahvata. "Pacijent je svjestan i trenutačno su u tijeku sve potrebne medicinske procjene. Svakako, bilo kakve daljnje prognoze još uvijek su preuranjene", stoji u priopćenju, prenosi Dnevni Avaz. 

 

1/18

Podsjetimo, Mehmed Vukalić, koji je radio kao domar u Gimnaziji u Sanskom Mostu, jutros je izveo masakr u toj obrazovnoj ustanovi. U napadu su poginuli ravnatelj Gimnazije Nijaz Halilović, profesorica engleskog jezika Gordana Midžan i tajnica Nisveta Kljunić. Nakon počinjenog zločina, Vukalić je pokušao izvršiti samoubojstvo prije nego što je prebačen u bolnicu.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Nitko ne zna kako su nastale: Misteriozne kamene kugle velika su atrakcija u BiH

1/24

Komentara 1

Avatar IvanR
IvanR
15:28 21.08.2024.

Da je vrijedan, 100 km od njega je Jadran gdje moze zaraditi. Propalitet i psihipata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije