TELEFONSKI RAZGOVOR

Milanović razgovarao s Dodikom: Rješavanju problema u BiH mora se prići na odgovoran način koji će jamčiti mir i stabilnost

Zagreb: Predsjednik Milanović dodijelio je odlikovanja na obilježavanju 28. obljetnice Počasno-zaštitne bojne
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/4
03.03.2022.
u 16:47

Predsjednik Milanović informirao je u razgovoru Milorada Dodika i o svojoj inicijativi da se Bosni i Hercegovini, kao i Ukrajini, dade status kandidata za članstvo u Europskoj uniji što je prije moguće

Predsjednik Republike Zoran Milanović razgovarao je danas telefonom s Miloradom Dodikom, članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine, priopćili su iz Ureda predsjednika.

- Predsjednik Milanović ukazao mu je na potrebu da se u postojećoj situaciji, nakon ruske agresije na Ukrajinu, rješavanju problema u Bosni i Hercegovini mora prići na odgovoran i trezven način koji će jamčiti mir i stabilnost u regiji. U tom kontekstu, pozvao ga je i da se predstavnici Republike Srpske vrate u institucije Bosne i Hercegovine smatrajući da je to najbolji način za nastavak ozbiljnih i važnih razgovora koji čekaju predstavnike sva tri konstitutivna naroda Bosne i Hercegovine.

Predsjednik Milanović informirao je u razgovoru Milorada Dodika i o svojoj inicijativi da se Bosni i Hercegovini, kao i Ukrajini, dade status kandidata za članstvo u Europskoj uniji što je prije moguće, a u cilju sprječavanja širenja krize na zemlje jugoistoka Europe - stoji u priopćenju.

Komentara 24

FN
Fr@njo
17:07 03.03.2022.

Dodik je jedini drzavnik koji sa nasim drzavnikom zeli imati posla.

Avatar VLbriše
VLbriše
16:55 03.03.2022.

Meni je žal Bosanaca , manipulacije sa tim narodom traju već 30 godina , a oni i dalje vjeruju manipulatorima .

DU
Deleted user
17:07 03.03.2022.

S tim Dodikom valjda samo Milanovic razgovara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije