Promjene u Autocesti Rijeka-Zagreb

Miro Škrgatić novi predsjednik uprave ARZ-a

Škrgatić Miro
Kristina Štedul Fabac
29.12.2009.
u 13:15

Arhitekt Miro Škrgatić, gradonačelnik Karlovca od 2005. do 2007. godine i dosadašnji član uprave državne tvrtke Autocesta Rijeka-Zagreb, imenovan je predsjednikom uprave tog poduzeća.

Arhitekt Miro Škrgatić, gradonačelnik Karlovca od 2005. do 2007. godine i dosadašnji član uprave državne tvrtke Autocesta Rijeka-Zagreb, imenovan je predsjednikom uprave tog poduzeća.

To je u utorak učino Nadzorni odbor ovog poduzeća nakon što je, kao što je Vlada predložila 23. prosinca, s te dužnosti opozvan Zlatko Korpar.

Njegovo imenovanje na dužnost gradonačelnika popraćeno je skandalom konstituiranja Gradskog vijeća Karlovca, kada se sumnjalo da je HDZ potkupio nekolicinu oporbenih vijećnika te tako bez izbora osvojio vlast. No, bio je gradonačelnik samo pola mandata zbog unutarstranačkih previranja.

Naslijedio ga je današnji gradonačelnik Damir Jelić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije