Prepucavanja

Mladi SDP-a Split Jadranku Kosor nazvali skojevkom

mladi SDP-a (1)
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/3
12.09.2011.
u 13:48

Ona je skojevka Josipa Broza, Franje Tuđmana i Ive Sanadera, istaknuli su u Forumu mladih SDP-a reagirajući na izjavu iz splitskog HDZ-a gdje su njih nazvali skojevcima Zorana Milanovića

Ne prestaju prepucavanja splitskog SDP-a i HDZ-a. Nakon što su u nedjelju članovi Foruma mladih SDP-a izveli performans koji su nazvali "Kamena (temeljca) s ramena" te napravili zid "Jadranka kamen HDZ", na konferenciji za novinare u splitsko-dalmatinskom HDZ-u nazvali su ih skojevcima Zorana Milanovića.

Odgovor predsjednika Foruma mladih SDP-a Hrvoja Kolića uslijedio je u ponedjeljak, na konferenciji za novinare ispred splitskog Kazališta lutaka gdje je bio istaknut transparent "Jadrankino lutkarsko društvo".

– Nitko iz Foruma mladih splitskog SDP-a nije bio skojevac, ali Jadranka Kosor je skojevka Josipa Broza, Franje Tuđmana i Ive Sanadera – rekao je Kolić i zaključio da ih ne plaše premijerkine prijetnje o crvenoj Hrvatskoj.

Pri tome je pozvao da se prestane govoriti o povijesti, a da se govori o budućnosti i razvoju gospodarstva.

>>Plakati "Jaca traži posao": Tražim novu državu da je upropastim

Ključne riječi

Komentara 61

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
14:16 12.09.2011.

PA BILA JE SKOJevka. Član SKJ sve do 1995 kada se ućlanila u HDZ. Suludo je govoriti za Luku Bebića,ili Tuđmana,ili,Šeksa ili ovoga i onoga da nikada nisu bili članovi Saveza Komunista,kada je povjest dostupna baš svima. Ako sam nekada bio malo djete,onda je glupo negirati da sam buio malo djete, tako i povjest SKOJevke Jadranke Kosor !

VA
valis
14:16 12.09.2011.

Nitko iz Foruma mladih splitskog SDP-a nije bio skojevac, ali Jadranka Kosor je skojevka Josipa Broza, Franje Tuđmana i Ive Sanadera - rekao je Kolić i zaključio kako ih ne plaše premijerkine prijetnje o crvenoj Hrvatskoj ............................................................................................ Niti su bili niti je to moguce..kao prvo tad se nisu ni rodili a kao drugo su toliko glupi da ih nebi primili..u sdp -u mogu biti...

HS
Hrvatski sin
17:12 12.09.2011.

zar je ova nenajavljena parada u splitu prošla mirno. kakvo je izvješče iz kontre i iskoraka. roditelji su ih nagradili ako prenesu ove poruke moći će se držat za ruke..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije