KLUB NA METI

Nakon što je propucan automobil Josea Bota, napadnut i njegov najbliži suradnik

Foto: NK Osijek
1/9
13.06.2024.
u 09:17

Policija je, ne iznoseći imena, izvijestila kako su dvije osobe napale 25-godišnjeg stranog državljanina, sportskog djelatnika nogometnog kluba. Neslužbeno se doznaje kako je riječ o mladom Englezu

Nakon što je nedavno propucan automobil sportskog direktora NK Osijeka, Portugalca Josea Bota, napadnut je noćas, kako neslužbeno doznajemo, i njegov najbliži suradnik Jamie Freeman. Mladi Englez stigao je u Osijek u ožujku, a angažiran je kao voditelj skautske službe.

NK Osijek još se nije službeno oglasio. – Jutros, oko 1,30 sati, na području Osijeka dvije su nepoznate osobe napale 25-godišnjeg stranog državljanina, sportskog djelatnika nogometnog kluba. U Kliničkom bolničkom centru Osijek oštećenom je pružena liječnička pomoć i konstatirane su mu lakše tjelesne ozljede. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovoga događaja – priopćili su iz PU osječko-baranjske, ne iznoseći imena.

Po internetskim forumima vezanima za NK Osijek piše kako je Freeman pretučen šipkama. No, kako smo kasnije uspjeli doznati, riječ je o jednom ili dva udarca šakom, nakon čega su napadači pobjegli, a on je nazvao policiju.

Jamie Freeman započeo je skautsku karijeru u Watfordu. U početku je bio analitičar za regrutaciju, što se s vremenom integriralo u skauting. Proveo je više godina u tom klubu, kako u Premier ligi, tako i u Championshipu. Bio je i u Nizozemskoj, u FC Twente, gdje je razvio veliko znanje o europskom tržištu, koje obično nije pokriveno unutar Ujedinjenog Kraljevstva, što mu je tada pomoglo razviti razumijevanje unutar više razina nogometa.

FOTO Propucan automobil sportskog direktora Osijeka

1/9

Novi incident zgrozio je Osječane i navijače NK Osijeka, a dogodio se samo desetak sati nakon što je klub predstavio novog trenera, Talijana Federica Coppitellija. "Super dobrodošlica novom treneru. E, Osiječe moj..." navodi se u komentarima.

Podsjetimo, sa sedam hitaca propucan je krajem svibnja automobil Josea Bota, portugalskog stručnjaka koji obnaša funkciju sportskog direktora u NK Osijeku. Odigralo se to u Šamačkoj ulici u Osijeku, u najstrožem središtu grada, pod okriljem noći. Da je automobil propucan, uočeno je ujutro. Meci su ispaljeni kroz vjetrobransko staklo, i to u predjelu vozačeve glave, iz čega se može iščitati jeziva poruka. Za počiniteljem se još traga.

VIDEO Pogledajte kako izgleda prosvjed ispred Opus Arene kao podrška sportskom direktoru Boti

Boto je tada bio na kraćem odmoru u Portugalu, vratio se u Osijek, no sada je uslijedio novi šok.

Uskoro detaljnije...

Komentara 8

I7
ivaaa_777
09:32 13.06.2024.

Ništa čudno u divljoj državi po mjeri HDZ-a.

GO
Gof33
10:11 13.06.2024.

jedino što je dobro da Mađari i ekipa ne mogu staviti stadion na leđa ili kamion i odnijeti ga . . .

Avatar The new statesman
The new statesman
10:24 13.06.2024.

Nije to samo navijacka strast...treba ispitati tko igra tko ne igra i tko stoji iza kojih igraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije