Kako se i najavljivalo

Nikola Mažar potvrđen kao kandidat HDZ-a za gradonačelnika Vukovara

Mostar: Dragan Čović  susreo se s državnim tajnicima Vlade RH Milasom i Mažarom
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/3
13.02.2021.
u 17:46

Mažar će u političku bitku za Vukovar ući u sraz s Ivanom Penavom i Željkom Sabom

Kako se mjesecima unazad i najavljivalo Nikola Mažar, donedavni državnik tajnik Središnjeg ureda za stambeno zbrinjavanje, a sada saborski zastupnik, kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Vukovara.

Mažarevo ime u prvi plan je istaknuto nakon napuštanja HDZ-a Ivana Penave i suradnika poslije čega je ovaj Vukovarac postao prvo v.d. Predsjednika Gradskog odbora HDZ-a, a onda su ga članovi izabrali i za predsjednika odbora. Odmah potom Mažar je, iako se špekulirao sa još nekoliko imena, istaknut kao glavni kandidat za gradonačelnika Vukovara ispred HDZ-a. Njegovu kandidaturu danas je potvrdio i Županijski odbor HDZ-a Vukovarsko – srijemske županije.

Mažar će u političku bitku za Vukovar ući u sraz s Ivanom Penavom, koji je u međuvremenu osnovao novu političku stranku Ivan Penava nezavisna lista i Željkom Sabom koji je poslije najnovijih lomova u SDP-u nezavisni kandidat. Svoje kandidature najavili su i Nenad Bučko (HNS), Pavao Josić kao također nezavisni kandidat.

Županijski odbor HDZ-a Vukovarsko – srijemske županije na današnjoj sjednici je potvrdio kandidaturu Damira Dekanića za župana Vukovarsko – srijemske županije. Dekanić je inače načelnik Općine Andrijaševci i višegodišnji voditelj u upravi Hrvatskih šuma d.o.o. - podružnice Vinkovci.

Isto tako potvrđena je i kandidatura aktualnog gradonačelnika Vinkovaca Ivana Bosančića za još jedan mandat na mjestu gradonačelnika. 

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Komentara 6

TA
Talleyard
13:31 14.02.2021.

Penava je sam sebe pokakio tako da mu je olakšao put

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
18:00 13.02.2021.

Nikola Mažar potvrđen kao kandidat HDZ-a za gradonačelnika Vukovara jer je za bratstvo i jedinstvo sa mađarskim vlasnicima NK Osijeka i Ine i sugrađanima koji navijaju za FK Partizan i FK Crvena Zvezda spreman.

VI
vidum
13:11 14.02.2021.

Ima li u HDZ-u itko tko nije mažar, koji ne maže i ne laže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije