IDUĆA DVA TJEDNA

Ova zagrebačka srednja škola prva prelazi na online nastavu, u samoizolaciji čak osam razreda

Tehnička škola Ruđera Boškovića u Zagrebu
Josip Regovic/PIXSELL
23.09.2021.
u 18:15

S današnjim danom zbog COVID-a 19 je u izolaciji 2021 učenika osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj, a u samoizolaciji je 10.582 učenika

Zbog zaraze koronavirusom osam učenika, cijela Tehnička škola Ruđera Boškovića od sutra prelazi na online nastavu na iduća dva tjedna. 

Ovu mjeru prelaska na nastavu po modelu C zatražila je ravnateljica Đurđica Fuštar od Grada Zagreba, što im je Grad i odobrio na razdoblje od 24. rujna do 8. listopada, prenosi 24 sata

Cijela škola navodno će morati prijeći na online nastavu zbog zaraze koja se proširila među maturantima. Iako se na nastavi nose maske i poštuju mjere razmaka, samoizolacija je posljednjih tjedana bila određena za čak osam razreda, zbog čega je i cijela škola prešla na nastavu na daljinu. 

Kako je potvrdilo Ministarstvo obrazovanja, s današnjim danom zbog COVID-a 19 je u izolaciji 2021 učenika osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj, a u samoizolaciji je 10.582 učenika. Najveći broj oboljelih učenika i onih u samoizolaciji je na području Grada Zagreba - 689 oboljelih te 4203 u izolaciji. Najmanje ih je u Ličko-senjskoj županiji s ukupno 10 oboljelih te 95 učenika u samoizolaciji. 

>> VIDEO ECDC objavio novu korona kartu: Hrvatska u crvenom, Slovenija najgora u Europi

Komentara 5

Avatar NasaPosla
NasaPosla
18:20 23.09.2021.

Bolje bi bilo da se svi zaraze (da su smješteni u učeničkom domu),nego što će imati online nastavu.

AN
Anezka
10:48 24.09.2021.

Na slici je Križanićeva škola, a tekst se odnosi na jednu drugu školu.... Zašto???

Avatar berija1
berija1
23:34 23.09.2021.

Sve krivi Antivaxeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije