Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDE MU ZA UBOJSTVO

Pijani brat Ivana Bulja susjedima prijetio smrću

policija
Arhiva VL
04.06.2010.
u 11:59

Protiv Dražana Bulja još od 1998. vodi se postupak zbog ubojstva Jovana Borovića, kojeg su na pravoslavni Božić trojica pretukla letvama na kućnom pragu u selu Suhač.

Dražana Bulja (48), brata Ivana Bulja, osuđenog za ubojstvo Anđele Bešlić, prijavili su zbog prijetnji smrću njegovi susjedi iz sela Suhač kod Sinja, braća Boris i Davor B. Prijetnje su učestale u zadnjih mjesec dana, a kulminiralo je u četvrtak, kada im je Dražan u 14.40, već totalno pijan, prijetio.

U policiji mu je izmjereno čak 3,38 promila alkohola u krvi te su ga zadržali do otrježnjenja, kada će uslijediti kriminalistička istraga.

Riječ je o čovjeku protiv kojega se još od 1998. godine vodi postupak zbog ubojstva Jovana Borovića. Starca su pred kućnim pragom, također u Suhaču, na pravoslavni Božić letvama pretukla trojica muškaraca, među njima i Dražan. Borović je umro nakon mjesec dana u splitskoj bolnici, a sudski postupak vodi se duže od desetljeća i još traje.   

Komentara 3

ME
medmed
12:41 04.06.2010.

čekaj, dali je dražen ili dražan jer za dražen sam čuo ali dražan me asocira na dražu mihailovića, a budući da je on ubio tog čiču , a braco da je ubio onu djevojku Anđelu , bojim se da to treba istrijebiti cijelu tu obitelj tamo do devetoga koljena

OB
-obrisani-
13:01 04.06.2010.

postupak se vodi 1998???12 god. i nije okoncan postupak za ubistvo,bravo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije