Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beograd

Pijani Momir Bulatović skrivio dvije prometne nesreće

bulatovic
Arhiva VL
07.09.2010.
u 09:31

Prije nego što se zaustavio, Momir Bulatović je crnom Jetom udario dva puta zaredom odostraga u sivi Mercedes kojim je upravljao taksist Ratko Peić (35).

Momir Bulatović, bivši predsjednik Crne Gore i premijer SR Jugoslavije, u vidno pijanom stanju priveden je noćas u policijsku postaju jer je odbio alkotest nakon prometne nesreće koju je oko ponoći izazvao u Bulevaru Mihaila Pupina u Beogradu, piše beogradski Blic.

Prije nego što se zaustavio, Momir Bulatović je crnom Jetom udario dva puta zaredom odostraga u sivi Mercedes kojim je upravljao taksist Ratko Peić (35).

- Cijelo vrijeme vozio sam ispred njega u žutoj traci. Prvo me udario na raskržju kod semafora, a potom kod autobusnog kolodvora. Kad sam izašao iz automobila i pokušao ga zaustaviti, umalo me pregazio. Onda sam otvorio vrata njegova automobila i izvadio mu ključ iz brave.

Nije mogao stajati na nogama koliko je bio pijan – priča taksist Peić. Nakon što je Bulatović odbio nagoditi se i plati taksistu troškove popravka zadnjeg branika, pozvali su policiju.

- Odeš u kavanu, napiješ se, a onda te policija uhitii zato što si pio – uz prepoznatljiv osmijeh kratko je prokomentirao Bulatović kojeg je policija privela nakon što je odbio alkotest.

Spretni i sretni fotoreporter Blica M. Perić, koji se zatekao na mjestu događaja, snimio je Bulatovića s blagim obješenjačkim osmijehom na licu dok prometni policajci pišu zapisnik, a zavirio je i u Bulatovićev automobil, gdje je na zadnjem sjedištu snimio Blic od 1. rujna otvoren na stranici na kojoj je objavljen tekst o tome kako se, prema Mladićevim snimljenim razgovorima, vidi da je Milošević surađivao s Haagom još 1996., a tekst je ilustriran fotografijama Mladića, Miloševića i Bulatovića.

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar morski covik 1
morski covik 1
20:21 07.09.2010.

crniorao je pao...

ST
Stockholm
15:29 08.09.2010.

08.09.2010. u 07:30h čičadraža je napisao/la: \"Nisu ni Albanci ni Srbi, već je lihvarski lobi iz trougla zla belakuća-volstrit-pentagon zaratio po ko zna koji put sa celim svetom...\" Nesretnice, opet ona klasicna velikosrpska mantra ... \"Vatikan, Nemacka i USA su unistile Jugoslaviju\" ... Joke of the century!

FU
fudbal
10:24 07.09.2010.

Pa zar taj moma nije u haagu,ja mislio on tamo robija zbog zlocina,a lola pijanci,boli njega ona stvar zbog onolikih zrtava po hrvatskoj bosni i kosovu,a on je jedan od najodgovornijih za te zlocine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije