TREBAJU NAŠU PODRŠKU

FOTO Pogledajte opremu neumornih vatrogasaca nakon borbe s vatrenom stihijom: 'Vrijeme je da zajednica uzvrati nesebičnost'

Foto: DVD Makarska
1/6
02.08.2024.
u 09:11

Zbog ovakve situacije, DVD Makarska je odlučio apelirati na javnost za pomoć. U svojoj objavi na Facebooku, mole za donacije kako bi obnovili neophodnu opremu i nastavili s radom koji je od vitalne važnosti za zajednicu.

Dobrovoljno vatrogasno društvo (DVD) Makarska već četvrti dan neumorno se bori s vatrom koja je zahvatila područje Makarskog primorja. Hrabri vatrogasci riskiraju svoje živote u borbi protiv vatrene stihije koja ne jenjava. Kada jedan požar uspiju staviti pod kontrolu, razbukti se novi, a bura dodatno otežava njihovu borbu.

Ovi posvećeni pojedinci rade bez predaha, danju i noću, kako bi zaštitili domove i prirodu.  Nažalost, u ovoj teškoj borbi, mnogi dijelovi njihove opreme su uništeni. Fotografije objavljene na njihovoj Facebook stranici prikazuju oštećena vozila, izgorele cijevi i nestale mlaznice.

Zbog ovakve situacije, DVD Makarska je odlučio apelirati na javnost za pomoć. U svojoj objavi na Facebooku, mole za donacije kako bi obnovili neophodnu opremu i nastavili s radom koji je od vitalne važnosti za zajednicu.

Objavu prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji, U ovim teškim trenucima, kada se naši hrabri vatrogasci suočavaju s velikim izazovima, važno je pokazati solidarnost i podršku. Dobrovoljno vatrogasno društvo Makarska, koje već osam desetljeća stoji kao bedem zaštite domova i prirode na području Makarskog primorja, i koje okuplja preko 150 dragovoljaca koji riskiraju svoje živote za dobrobit zajednice - treba našu pomoć.

Razorni požari koji su zahvatili Makarsko primorje nanijeli su štetu opremi koja je neophodna za njihovu misiju spašavanja.
Izgorene cijevi, nestale mlaznice, oštećena vozila su samo dio naših problema nastalih ovim požarom. Sada je došlo vrijeme da zajednica uzvrati tu nesebičnost. Svaka donacija, bez obzira na iznos, predstavlja zrnce nade i znak zahvalnosti za sve što naši vatrogasci čine.

Pozivamo vas da se pridružite akciji prikupljanja sredstava za obnovu opreme koja će omogućiti vatrogascima DVD-a Makarska da nastave s nezamjenjivim radom koji obavljaju. Vaša podrška je od neprocjenjive vrijednosti. Pokažimo našim vatrogascima da cijenimo njihovu hrabrost i žrtvu.

OPIS PLAĆANJA: Donacija
IBAN DVD-a MAKARSKA:
HR3124070001100580895
QR Kod među fotografijama.

>>> FOTO Ovo su naši heroji: Bore se s velikom buktinjom, jutro su dočekali na požarištu

1/31

Komentara 1

CB
cedo.butkovic
17:37 02.08.2024.

Pokrenite telefonsko prikupljanje - bilo bi novca za vas i za vaše kolege diljem Domovine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije