DORH ZATRAŽIO PRITVOR

Poljak optužen za smrt supruge iz nehaja: 'Ostavio ju je iako je svjestan da je narušenog zdravlja'

Na državnom zemljištu i uz poticaje među konopljom posadio 7.728 stabljika marihuane
Dino Stanin/PIXSELL
19.09.2024.
u 22:13

Poljakinja (69) je preminula i njeno tijelo je pronađeno nekoliko dana kasnije

Za državljana Poljske, koji je u prije nekoliko dana ostavio suprugu u Medviđi i tek dan kasnije prijavio njen nestanak, DORH je zatražio pritvor. - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 19. rujna 2024. provelo dokaznu radnju ispitivanja državljanina Republike Poljske (1954.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv života i tijela prouzročenje smrti iz nehaja, opisano i kažnjivo po čl. 113. Kaznenog zakona.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 70-godišnjak u jutarnjim satima 13. rujna 2024., na benkovačkom području, počinio navedeno kazneno djelo na štetu 69-godišnje supruge, odnosno ostavio ju svjestan da je ona narušenog zdravstvenog stanja, uslijed čega postoji opasnost za njezin život i zdravlje. 

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od bijega i opasnosti od utjecaja na svjedoke (čl. 123. st. 1. toč. 1. i 2. Zakona o kaznenom postupku) - istakli su iz zadarskog DORH-a. Poljakinja (69) je preminula i njeno tijelo je pronađeno nekoliko dana kasnije.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Hrvatska se priprema za poplave:  'Dečki su se pojavili poput anđela s neba, sad ću mirno spavati'

Na državnom zemljištu i uz poticaje među konopljom posadio 7.728 stabljika marihuane
1/24
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije