Požar

Poljakinja palila korov na Viru pa se ozlijedila i izazvala požar

bomba
Arhiva VL
12.07.2010.
u 13:51

Dok je pokušavala ugasiti požar, Poljakinja je stala na metalne grablje i ozljedila se. U Općoj bolnici Zadar utvrđeno je da je lakše ozlijeđena.

ZADAR - Policija je izvijestila da joj je jučer oko 18.20 sati dojavljeno da je izbio požar iza vikendice poljske državljanke na Viru, koji je ugašen već za 20-ak minuta.

- Opožarena je na manja površina suhe trave, a utvrđeno je da je vlasnica kuće, 36-godišnja Poljakinja, suprotno Odluci o posebnim mjerama zaštite od požara, spaljivala korov iza kuće te da se vatra proširila. Dok je pokušavala ugasiti požar, stala je na metalne grablje i ozlijedila se. U Općoj bolnici Zadar utvrđeno je da je lakše ozlijeđena, s mogućnošću prekvalifikacije ozljeda - istaknuli su iz PU zadarske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije