VRHUNAC NAPETOSTI U STRANCI

Prijeti raskol u Domovinskom pokretu: Penava okuplja ljude koji bi mu pomogli da makne zamjenika Radića

31.07.2024.
u 21:24

Igor Peternel: Ako sazovete izborni sabor koncem kolovoza, a prije toga ste na telefonskim sjednicama Predsjedništva kooptirali vama sklone ljude u tijela stranke, koji će izabrati izaslanike da opet vas izaberu, onda se tu radi o problemu modela izbora

Komentara 25

FR
franco1
22:07 31.07.2024.

Kako se odmah nadje onih koji se nadaju "rasturu" u DP....nece biti toga filma. DP sada prolazi fazu koju su prosle sve stranke prije njih...od HDZ-a, SDP-a, pa nadalje. Imaju sabor i izabrace se onaj tko ce biti sef, ne mogu dvojica vladati. Rastura biti nece, vec ce eventualno otici samo Mario i to je sve. Povuci ce par clanova sa sobom i otici ce u zaborav kao i Vaso i Kosorica i Grbin i ostali. DP je tu da ostane jos jako dugo i njihovo vrijeme tek dolazi.

Avatar jambo
jambo
09:00 01.08.2024.

Penava se oduvjek bori jedino za svoju fotelju, nema tu ni d od domoljublja.

HU
Humljak
16:19 01.08.2024.

Dr. Pihovski javi se……

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije