upoznajmo svoj grad

Rijeka i njena baština na internetu prikupila najviše online glasova

Rijeka (1)
Goran Kovacic/PIXSELL
20.06.2013.
u 13:54

Riječki projekt jedini je iz Hrvatske ušao u finalni dio natjecanja koji se odvijao preko internet stranice poljskog projekta ,,The E-volunteering Project" prikupivši najveći broj online glasova među 13 projekata koji su stigli do završnice

Projekt \"Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli\" riječkog Centra tehničke kulture osvojio je prvo mjesto na natjecanju \"Discover e-volunteering\". Riječki projekt jedini je iz Hrvatske ušao u finalni dio natjecanja koji se odvijao preko internet stranice poljskog projekta ,,The E-volunteering Project\" prikupivši najveći broj online glasova među 13 projekata koji su stigli do završnice. \"Discover e-volunteering\" jedino je natjecanje u Europi koje nagrađuje i promovira projekte neprofitnih organizacija u kojima su volonteri pružali podršku preko interneta .

Projekt \"Upoznajmo svoj grad da bismo ga vise voljeli\" nastao je 2010. godine, a aktivnosti se sastoje od organiziranih mjesečnih obilazaka grada Rijeke popraćenih reportažom, foto galerijom ili videom koji su bili objavljeni na nekoliko internet stranica. Osnovan je i e-klub, u obliku Facebook grupe, koji je služio kao virtualna platforma za dijeljenje multimedijalnih sadržaja, ali i znanja i iskustava o Rijeci i njenoj baštini, za sve uključene u projekt.

>> Trsatsku gradinu ponovno čuvaju dva Nugentova zmaja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije