UPOZORENJA METEOALARMA

Sunce prži od jutra: U Splitu je u 7 ujutro zabilježeno 27 stupnjeva Celzijevih

plaža, kupanje, ljeto
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
11.07.2016.
u 08:21

Meteoalarm izdao je narančasta upozorenja za regije Dubrovnik, Rijeka i Split.

Hrvatsku danas očekuje pretežno sunčano i vruće vrijeme. Poslijepodne je u unutrašnjosti vrlo mala vjerojatnost za kratkotrajni lokalni pljusak ili grmljavinu, uglavnom u gorju te unutrašnjosti Dalmacije.

Vjetar većinom slab, mjestimice umjeren južni i jugoistočni, a na Jadranu zapadni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura od 30 do 35 °C, u gorju ponegdje malo niža, javlja DHMZ.

Meteoalarm izdao je narančasta upozorenja za regije Dubrovnik, Rijeka i Split, a trenutni podaci pokazuju da sunce od jutra nemilice grije.

Tako je u sedam sati izmjereno 27 stupnjeva Celzijevih na mjernoj postaji Split-Marjan. Nešto niža temperatura zabilježena je u Dubrovniku 26.9 dok je na Hvaru izmjereno 26.7 stupnjeva Celzijevih.

Foto: Screenshot/reuters

Komentara 1

OL
olrajt
10:01 11.07.2016.

..radite senzaciju i od uobičajenih ljetnih temperatura!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije