bravo!

Teško bolesna Ena Šarac (17) u osam dana položila 16 predmeta

ena šarac (1)
Marko Mrkonjić/PIXSELL
10.07.2012.
u 20:10

Ena je do prije dva mjeseca ležala u briselskoj bolnici gdje su joj operirali tumor na mozgu, a sada je završila treći razred srednje škole

U samo osam dana Osječanka Ena Šarac (17), koja se bori s opakim tumorom, položila je čak 16 predmeta trećeg razreda Ekonomske i upravne škole. Ona je do prije dva mjeseca ležala u briselskoj bolnici gdje su joj odstranili pola tumora na mozgu, a sada je završila treći razred srednje škole, donosi 24sata.

– Ustajala sam u šest ujutro, a na spavanje nisam išla prije tri sata nakon ponoći. Tempo je bio ubitačan, ali se isplatilo. Uspjela sam – ispričala je Ena.

Matematiku je polagala s 40 učenika i jedino je ona položila. Isto je bilo i s talijanskim jezikom, knjigovodstom, hrvatskim, informatikom...

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mirogojska
20:53 10.07.2012.

bravo Ena, život je pred tobom i sve najbolje

DU
Deleted user
21:11 10.07.2012.

svaka cast Eni,kad si pmetan,ni bolest se nemoze isprjeciti,tvojoj hrabrosti da nastvis dalje,jos jednom cestitke Eni.

TR
Trempetich
10:52 11.07.2012.

Eto napokon dobrih vijesti u medijima. To gradi karakter, širi pozitivu i jača zajednicu gdje ljudi žive, a ne Kosori, Čačiči i ostali ambiciozni mlatimudani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije