UŽAS U SLAVONSKOM BRODU

FOTO Pronašli dva ozlijeđena muškarca, jedan u međuvremenu preminuo: Oboje su 1993. godište

Slavonski Brod: Dvojica ozlijeđenih muškaraca u obiteljskoj kući, jedan preminuo
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/8
07.08.2024.
u 13:23

Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici i djelatnici hitne medicinske pomoći koji su u obiteljskoj kući pružili pomoć ozlijeđenoj muškoj osobi koja je u međuvremenu preminula

U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske (danas, u 11.28 sati) zaprimljena je dojava o ozlijeđenim osobama u Slavonskom Brodu. Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici i djelatnici Hitne medicinske pomoći koji su u obiteljskoj kući pružili pomoć ozlijeđenoj muškoj osobi koja je u međuvremenu preminula, dok su drugu ozlijeđenu (mušku) osobu prevezli u bolnicu u Slavonskom Brodu i zadržali je na daljnjem liječenju, javila je policija.

Nešto kasnije, policija je poslala nadopunu informacije. Navode kako su obje pronađene muške osobe 1993. godište. 

"U zajedničkoj suradnji policijskih službenika i Županijskog državnog odvjetništva nastavlja se daljnji rad i kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja važnih činjenica i okolnosti navedenog događaja", navode.

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

GO
goodbadugly
17:44 07.08.2024.

Morti je negdo nekome tempfal ženu.

ZV
Zvečarka
14:56 07.08.2024.

Azilanti. Pa neki dan su u Zagrebu isto operirali jedni po drugima.

ZD
ZDRU
14:51 07.08.2024.

Kakve veze ima slika iz Zagreba (sudar autobusa na Heinzelovoj) s člankom o Slavonskom brodu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije