PJEVAO BAJU MALOG KANIDŽU

Vučić pozirao s odvjetnikom koji je završio u hrvatskom zatvoru: 'Zatvorili su ga jer je Srbin'

Instagram
25.08.2024.
u 17:24

Vučić je također naglasio da je Berić proveo 15 dana u zatvoru jer je u svom automobilu pjevao pjesme Baje Malog Knindže.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je u nedjelju na svom Instagram profilu fotografiju s Nemanjom Berićem, Srbinom koji je nedavno uhićen u Hrvatskoj. Vučić je primio Berićevog odvjetnika u zgradi predsjedništva te u svojoj objavi istaknuo kako su "hrvatske vlasti Berića uhitile samo zato što je Srbin".

"Ovako nam često govore o europskim standardima u vladavini prava, a ja se nadam da takve 'standarde' nikada nećemo dostići", napisao je Vučić, dodavši kako je obećao Nemanji i njegovoj supruzi Jani da će zajedno otići na jedan od koncerata Baje Malog Knindže. 

Vučić je također naglasio da je Berić proveo 15 dana u zatvoru jer je u svom automobilu pjevao pjesme Baje Malog Knindže. Hrvatska policija optužila ga je za narušavanje javnog reda i mira, a u optužnici je navedeno da je Berić na Facebooku, po ulasku u Hrvatsku, objavljivao pjesme i sadržaje koji veličaju SAO Krajinu i četničke vođe.

Osim toga, na svom profilu s više od devet tisuća pratitelja, dijelio je fotografije i videozapise koji glorificiraju osuđene ratne zločince poput Momčila Đujića, Draže Mihailovića i Ratka Mladića, čime je omalovažavao građane Hrvatske. Berić, rodom iz Knina, pušten je iz šibenskog zatvora u subotu.

VEZANI ČLANCI: 

 

 

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Castro
Castro
18:50 25.08.2024.

Lagan zadatak.. doživotna zabrana ulazka u Hrvatsku . Amen. Pogledaj što je učinio tip u Njemačkoj a prošle godine ga trebali izbaciti iz države… Zamisli ovog srbina što bi sve radio i govorio da mu pustiš ..!! Ovako, s one strane što te volja…

BE
beppi
18:24 25.08.2024.

Nadam se da je dobio i zabranu ulaska u HR barem narednih 10 godina.

ME
Melada
19:02 25.08.2024.

Birtijske ”igre” predsjednika drzave i odvjetnika poslanog da cini nered.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije