POGLEDAJTE SNIMKU

Za dlaku izbjegao tragediju! Dramatična snimka zabilježila prisilno slijetanje aviona na golf teren: 'Bilo je prilično ludo'

Foto: Sacramento Fire Department/ screenshot x
1/4
06.08.2024.
u 10:32

Pilot je rekao da je doživio mehanički kvar dok je bio na visini od oko 120 metara i morao je naći sigurno mjesto za sletanje.

Navjerojatan slučaj desio se u Americi kada je pilot morao prisilno sletjeti na golf teren u Sjevernoj Kaliforniji, a dramatični trenutak je snimljen na video. Na šokantnom snimku, avion klizi preko travnatog dijela terena i za dlaku promašuje prolaznika na Haggin Oaks Golf Kompleksu u Sacramentu. Avion se na kraju zaustavio ispred prodavaonice na golf terenu. Pilot je rekao da je doživio mehanički kvar dok je bio na visini od oko 120 metara i morao je naći sigurno mjesto za sletanje.

Vatrogasna služba Sacramenta dobila je dojavu o avionskoj nesreći na Haggin Oaks Golf Kompleksu. Kada su stigli, pronašli su avion koji je prisilno sletio.  "Odabrao je golf teren što je prilično dobra lokacija – prostrana i otvorena," rekao je kapetan vatrogasne službe Sacramenta, Justin Sylvia. "Sreća je da nitko nije ozlijeđen, uključujući i pilota. Imao je samo manju porezotinu na ruci." Sylvia je rekao da avion trenutno curi gorivo, što izaziva zabrinutost, ali situacija se prati, piše CBS News. 

Ljudi koji su vidjeli nesreću bili su u šoku. "Čuli smo bum, ali nismo znali što je to," rekao je Tim Cowan, koji je igrao golf kad je avion sletio. On redovito igra na Haggin Oaksu. "Ovo mi se desilo prvi put. Mogu skinuti s liste želja."

Navodi se da je avion okrznuo stranu zgrade na golf terenu, ali je izbjegao udar. "Bio sam na terenu – radim ovdje i skupljao sam loptice," rekao je Charlie Lewis, zaposlenik na golf terenu. "Zahvalan sam što ništa nije previše oštećeno. Golf kuća je mogla biti potpuno uništena." Lewis je dodao da je čuo helikopter iznad sebe. "Vidjeli smo ga i to je bilo nešto što nikad prije nismo vidjeli," rekao je Lewis. "Bilo je prilično ludo.", prenosi FOX News. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije