akcija navijača

Zadarski Tornado muralom odaje počast Vukovaru i Škabrnji

zadar, mural, vukovar, skabrnja1
Foto: Andrina Luić/VLM
1/5
17.11.2011.
u 17:30

Navijači Tornada napravili su 50-metarski mural u Vukovarskoj ulici u Zadru u znak sjećanja na 20. godišnjicu pada Vukovara i Škabrnje

„Branili su zemlju i rame uz rame k'o ratnici svjetla stali protiv tame. Zato zora sviće, zato dan se budi, hvala im na svemu, slobodni smo ljudi“, ispisali su na 50-metarskom muralu u Vukovarskoj ulici u Zadru članovi udruge navijača Tornado Zadar. Od ponedjeljka marljivo, koliko im školske i studentske obveze dopuštaju, rade mural posvećen 20. godišnjici pada Vukovara i Škabrnje.

- Ma nismo važni mi, napišite samo da ovo radi zadarski Tornado, to je naš prilog sjećanju na sve poginule ratnike i civile u Škabrnji i Vukovaru, rekla su nam trojica mladića dok su u četvrtak poslijepodne dovršavali mural.

Sutra u 18 sati, pod nazivom „Mimohod svjetlosti i sjećanja“, duž Vukovarske ulice zapalit će se svijeće i svečano otkriti mural, što će ujedno označiti početak akcije „VUKOVARU ZA DAR“.

Ključne riječi

Komentara 2

BB
bbboriginal1968
07:06 18.11.2011.

Svaka cast decki ... sve za Hrvatsku a Hrvatsku ni za sta .... ujedinjeni Hrvatski front za bolje sutra!

HR
hrvatin
21:37 18.11.2011.

Svaka vam cast decki iz Tornada.Najdirljivije je kad se vidi da mladi ljudi ne zaboravljaju stradanja naseg naroda.Nedajte Hrvatsku ni za sto i cuvajte kao oci jer ako se opustite djeca ce vam opet krvavih gaca do slobode.Na nas su grabljivice vrebale stoljecima i nikada nisu prestale.Treba cuvati sjecanje na nase mrtve i zive koji su ugradili zrtvu u temelje Domovine i sjecanje na mrtvu i zivu legendu,heroja i oca Domovine,Franju Tudjmana koji je imao mudrosti i hrabrosti da pokrene stvaranje slobodne Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije