IMA I TOGA

Drskost zagrebačkih lopova nema granice: Jedan ukrao skupi sat u tramvaju, a drugi ukrao maljetniku bicikl

Zagreb: ZET najavio poskupljenje cijena prijevoza i ukidanje pla?anja SMS-om
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
08.07.2024.
u 12:41

Tijekom vožnje je zaspao što je neki očito spretni lopov iskoristio da mu s ruke skine i ukrade ručni sat. Kada se probudio i vidio da nema sata, 24-godišnjak je sve prijavio policiji u kojoj kažu da je ukradeni sat vrijedan nekoliko tisuća eura.

O dvije pomalo neuobičajene drske krađe izvijestila je zagrebačka policija. Obje su se dogodile 7. srpnja. U prvoj od njih, okraden je 24-godišnjak i to dok je spavao u - tramvaju. Kako je priopćila policija, on se 7. srpnja između 5.35 i 6.10 vozio tramvajem na relaciji između Dubrave i Trga kralja Tomislava. Tijekom vožnje je zaspao što je neki očito spretni lopov iskoristio da mu s ruke skine i ukrade ručni sat. Kada se probudio i vidio da nema sata, 24-godišnjak je sve prijavio policiji u kojoj kažu da je ukradeni sat vrijedan nekoliko tisuća eura.

Na meti kradljivaca bio je i maloljetnik, kojem je ukraden - bicikl. Dogodilo se to 7. srpnja u 15.10 na Trgu bana Josipa Jelačića, ispred pekarnice. Maloljetnik je stajao, držeći bicikl, kad mu je  prišao za sada nepoznati počinitelj. Iz ruku mu je istrgnuo bicikl te se odvezao na njemu. Kolika je šteta za sada nije utvrđeno. 

Meta razbojnika bio je i 39-godišnji taksist, strani državljanin, odnosno kako kažu u policiji državljanin trećih zemalja, kojeg je 7. srpnja u 19.10  u Ulici Grmoščica desna, orobilo nekoliko nepoznatih počinitelja. Zaprijetili su mu nekim oštrim predmetom, vjerojatno nožem te mu otuđili novčanik. Šteta je više stotina eura.

 

GALERIJA U centru Zagreba opet pao komad fasade, vatrogasci na terenu
Zagreb: ZET najavio poskupljenje cijena prijevoza i ukidanje pla?anja SMS-om
1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije