situacija je potpuno očekivana

Zdravko Mamić čeka brata ispred Suda: I Zoran i ja, kao državljani BiH smo se izjasnili, čekam da idemo kući

Sarajevo: Zoran Mamić dolazi na sud koji raspravlja o njegovom izručenju Hrvatskoj
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/6
19.05.2021.
u 14:12

Ne mogu reći da je situacija zgodna za pjesmu, ali kada ste me vidjeli, čuli ste da pjevam. Tako je kako je, a očekujemo i ovu utakmici dobiti - rekao je Mamić

Dok je Zoran Mamić na Sudu BiH, gdje čeka odluku o ekstradiciji, njegov brat Zdravko Mamić također je stigao ispred Suda. Za Dnevni Avaz kazao je da čeka brata pa da se zajedno vrate kući u Međugorje.

- Ova sva situacija je potpuno očekivana i normalna, Hrvatska je putem tjeralice zatražila izručenje Zorana. U toku je utvrđivanje identiteta i mjesta prebivališta. Mi smo već tražili da se čitav proces odvija u BiH i očekujemo da će do toga doći. I Zoran i ja, kao državljani BiH izjasnili smo se gdje želimo. Čekamo da se sve ovo završi i da Hrvatska ustupi predmet - kaže Zdravko Mamić.

Dodaje da su i Zoran i on sportaši i da su navikli igrati utakmice i po blatu, kiši i zimi.

- Navikli smo i gubiti i pobjeđivati. Ne mogu reći da je situacija zgodna za pjesmu, ali kada ste me vidjeli, čuli ste da pjevam. Tako je kako je, a očekujemo i ovu utakmici dobiti - rekao je Mamić za "Avaz".

Video: Mamić pjeva hajdučku pjesmu 

Ključne riječi

Komentara 17

PR
prokurator
15:22 19.05.2021.

šteta da nemaju trojno državljanstvo, i srpsko bi im jako koristilo. onda bi sa 3 prsta mogli pokazivati koliko putovnica imaju.

TM
trade_mark
15:39 19.05.2021.

državljani bih? a do sad ste bili gastarbajteri na privremenom radu u RH? zanimljivo...

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
16:10 19.05.2021.

Kao da de nedostajati hrvatskoj javnosti!!!! Ostsnite u svojoj domovini, posranci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije