Znanost koja potpuno ignorira realnost samo je opasna ideološka fikcija

22.07.2022. u 18:03

Covid-panika je vjerojatno bila kulminacija ideološkog korumpiranja znanosti. Struka je stavila znanost u službu politike, kompromitirajući svaku istinu koja nije bila u skladu s vladajućim narativom

Ključne riječi

Komentara 3

HO
Homophob
22:05 22.07.2022.

Drustvene NEznanosti nikako ne kvalificiraju za zvanje znanosti nego iskljucivo umjetnosti, spretnosti jer su bazirana na subjektivitetu i dogovoru slicnih vjestih umjetnika! Znanost je nesto sto poslije odredene radnje uvijek daje jednak rezultat ukoliko se slijedi procedura bilo gdje na svijetu bez obzira kako se zove osoba koja je provela eksperiment! Tocka drugovi mlatitelji prazne slame!

Avatar Jim West
Jim West
23:53 22.07.2022.

Slažem se, covid-19 ne postoji i nitko nije umro od njega.

JO
johntra
19:13 22.07.2022.

wow! svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije