Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zdrav mozak

Županica Marina Lovrić Merzel nasjela na podvalu komičara

marina lovrić merzel
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/2
16.11.2013.
u 10:23

Komičar je pohvalio županičin nastup u prošlotjednoj emisiji 'Nedjeljom u 2' i rekao kako bio ona trebala biti buduća premijerka

Komičar Davor Jurkotić u svojoj je seriji zafrkantskih telefonskih poziva nazvao županicu Marinu Lovrić Merzel. U kontakt je stupio zahvaljujući tajnici kojoj je 'prodao' priču kako zove iz Ureda predsjednika RH te organizira bal župana pa želi provjeriti što će županica odjenuti i donijeti za poklon.

Pohvalio je županičin nastup u prošlotjednoj emisiji 'Nedjeljom u 2'  i rekao kako bio ona trebala biti buduća premijerka.

- Ta gracioznost.. Taj smiješak... taj šarm... pa vi bi zasjenili Angelu Merkel, komplimentirao je županici komičar.

- Pitao ju je postoji li mogućnost da odustane od auta, a županica mu je odgovorila kako razmišlja, ali ne želi da ispadne kao predaja.

>> Merzel: Da, Linićevi poreznici češljaju mi imovinu

Komentara 10

ĆA
ćaćaća
12:40 16.11.2013.

lijepo je kad ona nasjedne..

ZG
zorbas.grk
13:03 16.11.2013.

kolika usta? remiza je nula :-)

Avatar PrincTame
PrincTame
13:07 16.11.2013.

Trebala si je kupiti ladu... što si ne kupi auto svojim novcem, kada već ima pola milijuna eura ušteđevine....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije