marija husar

'Kamo god dođeš, kažeš da si iz Dubrave i nitko te neće dirati'

marija husar
Soundset.hr
20.05.2013.
u 14:50

– Živjela sam nasuprot Jadranfilmu u kojem su se snimali filmovi pa sam virila kroz žicu ne bi li vidjela nekoga i ne bi li mene netko opazio pa da završim na filmu – rekla je Husar.

– Kamo god dođeš, kažeš da si iz Dubrave i nitko te neće dirati – kroza smijeh je rekla pjevačica Marija Husar u Plavom busu Soundsetove Kvartoteke koji je parkiran baš u toj četvrti. 

Husar je do prije četiri godine živjela u Dubravi za koju tvrdi da je najsigurniji kvart, ali nije se propustila našaliti kazavši da se čudi što je autobus još na mjestu.

Voditelju Danielu Biliću otkrila je da je kao mala željela biti glumica.

– Živjela sam nasuprot Jadranfilmu u kojem su se snimali filmovi pa sam virila kroz žicu ne bi li vidjela nekoga i ne bi li mene netko opazio pa da završim na filmu – rekla je Husar. Nije završila na filmu, ali je spletom okolnosti završila na pozornici s mikrofonom u ruci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije