Božić dolazi

Magična pustolovina u Arena centru donosi obilje darova

Magična božićna pustolovina
Foto: PR FOTO
1/3
14.12.2013.
u 16:29

Nagradna igra s pravom avanturom u Arena centru je danas i sutra, 14. i 15. prosinca, i svim sudionicima daje mogućnost osvajanja vrijednih nagrada. Zabavu pružaju Djed Mrazioničar, patuljčica Zibalica i mađioničar Dario

Danas i sutra Arena centar odiše čarolijom blagdana, jer traje Magična božićna pustolovina, s pregršt zabave i prilikom da se osvoje vrijedne nagrade!

Svi koji se u subotu i nedjelju odvaže sudjelovati u ovoj pravoj božićnoj avanturi imaju priliku doći do 10.000 kuna na potrošačkoj kartici American Expressa, a smiješe im se i druge nagrade, ukupno vrijedne 20.000 kuna.

Da biste sudjelovali u Magičnoj pustolovini, morate pronaći tri magične točke i animatore koji će vam dati nagradnu kartu, pa ulazite u potragu za trima označenim zonama: Božićno drvce, Djed Mrazioničar i Čarobni rekvizit. One su zapravo sastavnio dio nagradne igre, a svi koji odgovore na pitanja i ostvare kupnju od najmanje 100 kuna postaju dio velike igre, s mogućnošću osvajanja nagrada.

Čaroliju će dodatno zabavnom i veselom u Arena centru učiniti Djed Mraz, mađioničar Dario u pratnji životinja i patuljčica Zibalica!

Magična božićna pustolovina u Areni je treću godinu, i donosi obilje zabavnog programa, poklona i blagdanske čarolije!

Komentara 1

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
17:56 14.12.2013.

Jos jedan nepotpisani clanak ... Autor "Vl". Pa to je stavarno "magicno".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije