širenje ponude

Mali medo otvara pizzeriju, za 1. maj časti pizzom i pivom sve posjetitelje

Mali medo Tkalča pizza
Foto: Pivnica Medvedgrad
1/6
30.04.2014.
u 15:54

Uz 20. obljetnicu Pivnice i Pivovare Medvedgrad prostor u najpoznatijoj ulici u Zagrebu proširen je i obogaćen ponudom – bit će 7 vrsta pizza

Pivnica i Pivovara Medvedgrad širi se u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu, pa osim pivnice Mali medo s dobro poznatom, ukusnom i prihvaćenom gastronomskom ponudom i tečnim pivima, otvara i pizzeriju.

Na adresi Tkalčićeva 42 bit će tako u ponudi sedam vrsta pizza za mirno uživanje na terasi te trokuta, pizza cutova, za one koji su u žurbi pa obrok nose sa sobom.

Foto: Pivnica Medvedgrad

Pizzeria Mali medo u popularnoj Tkalči otvara se 1. svibnja, kad će se pizza dijeliti, i to u tri navrata, od 12 do 14, 16-18 i 20-22 sata.

Foto: Pivnica Medvedgrad

– Tkalčićeva vrvi ljudima koji su u pokretu cijeli dan, nikad nije prazna, a s pizzerijom smo htjeli proširiti svoju ponudu sukladno okruženju. Pizza je definitivno nešto što najpoznatija ulica u Zagrebu treba imati u ponudi te smo sigurni da će posjetitelji to prepoznati. Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu naše pizze – poziva posjetitelje direktor Pivnice i Pivovare Medvedgrad Ivan Nauković.

S ovim proširenjem prostor Malog mede povećan je u Tkalči na 600 sjedećih mjesta. Medvedgrad ove godine slavi 20 godina postojanja i u Zagrebu posluje sa 4 pivnice.

>>Želite omiljeno pivo odmah? Uz mikropivovaru napravite ga doma!

Komentara 3

JE
jetseterica
16:21 30.04.2014.

Super, doci cu.

FR
FrAntun
16:26 30.04.2014.

Na slici piše da časte pivom a ne pizzom?!

Avatar tajar
tajar
19:22 30.04.2014.

Bila je jedna pizzeria u Tkalčićevoj, pa je (kao mnoge druge) propala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije