kvartovska tribina

Pitanja i odgovori: U Duboki jarak stiže rasvjeta

Kvartovska tribina Sesvete
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
27.01.2014.
u 17:15

Na ovaj skup pitanja građana Sesveta i okolice odgovarao je Dinko Bilić, pročelnik Ureda za prostorno uređenje i izgradnju grada.

1. Kada je planirana gradnja mrtvačnice u Moravču?

Dinko Bilić: Izgradnji mrtvačnice u Moravču prethodi izrada detaljnog plana uređenja groblja, čija je izrada u tijeku. Po donošenju detaljnog plana uređenja i ishođenju potrebnih dozvola moći će se planirati financijska sredstva za izgradnju mrtvačnice.

2. Hoće li se i kada urediti čvorište Popovec?

Programom gradnje objekata na području Zagreba u 2014. nije predviđena izgradnja čvorišta Popovec. Navedeni čvor u nadležnosti je Hrvatskih autocesta.

3. Hoće li se i kada urediti cesta prema Kašini?

Cesta prema Kašini također nije obuhvaćena planom gradnje za 2014. Navedeno uređenje te ceste planirat ćemo uvrstiti u plan za iduće razdoblje.

4. Kada će se sanirati odron ceste u Dobrodolskom brijegu? Grad je završio sva ispitivanja, ali odron nije saniran.

Nakon završenih istražnih ispitivanja u tijeku je izrada tehničke dokumentacije za sanaciju. Nakon njezine izrade, pristupit će se rješavanju imovinskih odnosa te nakon ishođenja potvrde glavnog projekta pristupit ćemo sanaciji.

5. Kada će se kroz Duboki jarak postaviti rasvjeta?

Javna rasvjeta dijela Varaždinske ceste od Ulice Vjekoslava Klaića u Popovcu do Ulice Bartola Kašića u postupku je projektiranja. Po završetku projektiranja i ishođenja svih potrebnih dozvola provest će se nadmetanje za postavljanje javne rasvjete.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije