Tjedan restorana

Predjelo, glavno jelo i desert za 100 kuna po osobi

Tjedan restorana, portal
Goran Kovacic/PIXSELL
01.10.2013.
u 08:57

Većina restorana u ponudu uključuje i aperitiv ili čašu vina. Također, za vrijeme trajanja Tjedna restorana hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18 do 19.40 sati, nuditi koktele po cijenama od 20 do 25 kuna.

Prezentacijom biranih zalogaja u Muzeju za umjetnost i obrt najavljen je Tjedan restorana Hrvatske. Tradicionalna, sedma akcija, od 4. do 13. listopada uključuje čak 75 restorana, od toga 46 zagrebačkih, koji gostima nude posebno osmišljene jelovnike.

Svaki je jelovnik slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kuna. Većina restorana u ponudu uključuje i aperitiv ili čašu vina. Također, za vrijeme trajanja Tjedna restorana hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18 do 19.40 sati, nuditi koktele po cijenama od 20 do 25 kuna.

U akciji “Na koktel u hotel“ sudjeluju zagrebački Esplanade, Sheraton, ARCOTEL Allegra i Double Tree by Hilton Hotel. Već tradicionalni “American Express Tjedan restorana” inspiriran je sličnim akcijama koje se održavaju u New Yorku i Londonu, a popis restorana u Zagrebu koji su se priključili akciji može se vidjeti na www.tjedanrestorana.com.

>>Brunchom u MUO započinje najukusniji tjedan u godini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije