NA KAJZERICI

Zagreb dobiva novu menzu: U SC-u se nadaju da će 'oživjeti' zgradu

Zgrada SEECEL-a u koju će useliti Rektorat Sveučilišta u Zagrebu
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/3
16.09.2024.
u 14:51

Menza na Veterini ostaje zatvorena do potpisivanja ugovora, a TVZ još čeka informaciju gdje će se odvijati predavanja

Uskoro kreće nova akademska godina, a s njom i neke promjene za zagrebačke studente. Između 5. i 15. listopada glavni grad dobit će novu menzu, dok će ona na Veterinarskom fakultetu ostati zatvorena dok s fakultetom ne potpiše novi ugovor o poslovnoj i tehničkoj suradnji. 

Nova menza 'Gaudeamus' bit će u zgradi SEECEL-a na Kajzerici u Novom Zagrebu, doznaje portal Srednja.hr. Sve dozvole su već dobitvene, a u tijeku je nabava za opremanje prostorija. Radi se o prvoj menzi s te strane Save, a iz SC-a se nadaju da će njeno otvorenje barem u teoriji oživjeti privremenu zgradu Sveučilišta koja se trenutno koristi za potrebe Rektorata, konferencija i promocija.

Što se tiče menzi na Veterini i na Tehničkom veleučilištu Zagreb (TVZ), radi se o dva različita problema. Veterinarski fakultet s menzom mora potpisati novi Ugovor o poslovnoj i tehničkoj suradnji, dok TVZ čeka odluku o preseljenju na Kampus Borongaj. Ta informacija trebala bi stići početkom listopada, a ako se budu selili, studenti će moći koristiti studentski restoran na Borongaju.

Problem s WeaPay aplikacijom za plaćanje obroka u menzi nešto je teže riješiti. Studenti se žale da ponovno ne mogu obrok platiti digitalnim putem, a iz SC-a odgovaraju da čekaju "pružatelja usluge da ispuni odredbe Ugovora koji je sklopljen sa Studentskim centrom u Zagrebu". Dodaju kako su korisnicima omogućili plaćanje karticama i gotovinom.

POVEZANI ČLANCI:

 

Ključne riječi

Komentara 1

TM
trade_mark
09:24 17.09.2024.

niti jedan fakultet u radijusu od 5 km, sigurno će biti ogromna navala. to si je lakušić naručio menzu, da ne mora svaki dan naručivati preko glova. kakva sprdačina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije