Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJEG OD UŽARENOG ASFALTA

Želite se osvježiti kupanjem na Bundeku i Jarunu? Ovo su najnoviji podaci o kakvoći vode

Zagreb: Dok se jedni rekreiraju, drugi se rashlađuju u jezeru Jarun
Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL
1/3
20.06.2024.
u 10:06

Prema Uredbi o kakvoći voda za kupanje, sezona kupanja u pravilu obuhvaća razdoblje od 1. lipnja do 15. rujna ove godine.

Visoke temperature sa sobom donose potrebu za bijegom od užarenog asfalta pa brojni građani osvježenje traže na Bundeku i Jarunu. Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" objavilo je najnovije rezultate ispitivanja kakvoće vode za kupanje u tim zagrebačkim jezerima. 

Prema Uredbi o kakvoći voda za kupanje, sezona kupanja u pravilu obuhvaća razdoblje od 1. lipnja do 15. rujna ove godine. Ocjene kakvoće vode jezera Jarun i Bundek na temelju rezultata ispitivanja uzoraka vode uzetih dana 17. lipnja 2024. godine prikazane su u tablici. 

Foto: stampar.hr

Foto: stampar.hr

VEZANI ČLANCI:

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar neugodan
neugodan
11:23 20.06.2024.

kada ce se napokon produbiti bundek? to je kaljuza upravo zbog male dubine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije