Lijepa glumica

Lea Michele: Imam snagu, osjećaj da me Cory stalno gleda iz neba

Cory Monteith
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
29.01.2014.
u 20:48

Lea Michele dala je intervju za Teen Vogue, a u njemu je progovorila o svom nadolazećem albumu, kao i preminulom dečku Coryju Monteithu.

Lea Michele dala je intervju za Teen Vogue, a u njemu je progovorila o svom nadolazećem albumu, kao i preminulom dečku Coryju Monteithu.

- Tijekom snimanja serije 'Glee' osjećala sam se sjajno, a zbog veze s Coryjem imala sam osjećaj da mogu sve što želim. Stoga sam odlučila staviti taj izazov pred sebe i snimiti album. Nekako sam tu ludu ljubav koju sam osjećala prema Coryju pretvorila u snagu. Taj osjećaj da me on promatra iz neba, daje mi snagu da nešto napravim. Čak i ako padnem, tu su moji roditelji i prijatelji da me uhvate, rekla je glumica.

Da podsjetimo, Cory Monteith pronađen je mrtav u Kanadi, a pokazalo se da je preminuo uslijed zloupotrebe opijata i alkohola.

>>Čija li je to zamamna pozadina?
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije