Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati na reviji

Koga je to poljubila Sandra Bagarić?

Poznati na reviji walkmax
Foto: PR FOTO
1/12
08.04.2017.
u 17:08

Vesela i nasmijana, baš kakvu je uvijek možemo vidjeti uživo te na malim ekranima, pjevačica Sandra Bagarić nasmijala je i iznenadila prisutne na prvoj Walkmaxx reviji održanoj u City Centru One.

Poletna poput djevojčice, prošetala je pistom uređenom poput livade u dvije različite balerinke, zaplesala i oduševila prisutne.

U jednom trenutku se okrenula prema mladom glumcu Luji Kunčeviću i poljubila ga, a zatim je poljubac dala i opernom pjevaču Ronaldu Brausu.

Foto: PR FOTO

Umjesto manekena, po pisti su hodale osobe iz javnog života koje preferiraju upravo Walkmaxx – Sandra Bagarić, ujedno i zaštitno lice branda Walkmaxx, poznate glumice Mia Begović, Nada Abrus i Jasna Bilušić, legenda modne scene Zvončica Vuckovic i voditeljica Anja Alavanja za čiji se styling pobrinuo brand Larie trenutno jedne od najpopularnijih dizajnerica Marine Matić te glumac Aleksandar Cvjetković, mladi glumac Lujo Kunčević, poznati producent Tomo in der Muhlen i operni pjevač Ronald Braus.

Foto: PR FOTO

Ležerna i vesela revija zabavila je mnoge, a poznati su uživali u lakim koracima u plateninm tenisicama.

"Kao da hodam po sedmom nebu", rekla je voditeljica Anja Alavanja.

„Iznimno sam aktivna osoba i upravo sam u Walkmaxx-u pronašla ono što mi je potrebno za ugodniju i udobniju svakodnevicu! Budući da zbog poslovnih obveza jako često nosim visoke pete, neopisivo mi je zadovoljstvo 'uskočiti u moje Walkmaxx-ice' jer tada doista hodam neopterećeno, lagano i sa stilom!'“ istaknula je Sandra Bagarić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije