u slast!

Spojite nespojivo: Domaće tagliatelle s medom, rogačem, orasima, cimetom...

tjestenina
Foto: Thinkstock
02.06.2014.
u 10:28

U tavi propržite šećer i mrvljene orahe, a zatim u to dodajte cimet, vanilin šećer i - rezance

Potrebno je: 250 g domaćih tagliatella, 100 g oraha (usitnjenih), 10 g rogača (mljevenog), 50 g šećera, 30 g meda, malo cimeta

Za domaće tagliatelle potrebno je: 1 kg brašna, 8 jaja, 0,1 l maslinovog ulja, žličica soli

Priprema tagliatella: Dobro promiješajte sastojke, a zatim tijesto ostavite pola sata. Potom ga razvucite na stroju i narežite. Kuhajte ih u slanoj vodi s malo ulja samo dvije minute, tj. dok ne isplivaju na površinu posude.

U tavi propržite šećer i mrvljene orahe, a zatim u to dodajte cimet, vanilin šećer i - rezance. Na kraju stavite med i rogač pa sve izmiješajte.

>>Tjestenina sa slanim sirom i bešamelom

>>Spas za sve koji su gladni na poslu: Recept za tjesteninu s rajčicom iz - mikrovalne

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije