Vukovar

Canneski laureat 'Iza brda' večeras na Dunavu

Iza brda
arhiva
24.08.2012.
u 12:26

I ljubitelji Woodyja Allena doći će na svoje jer igra njegov posljednji film "Rimu s ljubavlju", a nakon projekcija za dobru zabavu pobrinut će se Kawasaki 3p

Treći dan Vukovar film festivala u petak, 24. kolovoza, publici predstavlja prave filmske poslastice − rumunjski film Cristiana Mungiua "Iza brda", laureata Canneskog festivala, koji igra poslije 20 sati na šlepu na Dunavu. Izuzetnu priču o Bogu koji je ljubavnik na kojeg se itekako može biti ljubomoran predstavit će glumac iz filma Valeriu Andriuta. Ljubitelji glavnog filmskog neurotika Woodyja Allena od 21 sat mogu pogledati njegov posljednji film "Rimu s ljubavlju!" na terasi Agencije za vodne puteve.

Nakon projekcija, u beach baru Danube gardens nastupaju Kawasaki 3p.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije