Knjiga

D. Hrvoj: Trenutačno neizvjesno objavljivanje B.P.-ove biografije

Boško Petrović
11.01.2011.
u 13:31

Bio je pun entuzijazma i sav je veseo pričao o anegdotama koje ćemo još dodati, a koje su trebale biti vrlo zanimljiv dio knjige. Obavili smo puno razgovora, ali moram vidjeti je li to dovoljno materijala za objavljivanje.

Posljednjih se nekoliko mjeseci Boško Petrović redovito nalazio s novinarom Davorom Hrvojem s kojim je radio biografiju koja se u izdanju Menarta trebala pojaviti do kraja godine. Kakva je, nakon iznenadne Petrovićeve smrti, budućnost te knjige?

– Čuli smo se posljednji put u nedjelju kada mi je javio da se nećemo naći u ponedjeljak, kako je bilo planirano, nego krajem tjedna - kaže Hrvoj. 

– Trebao mi je reći još neke pojedinosti za knjigu. Bio je pun entuzijazma i sav je veseo pričao o anegdotama koje ćemo još dodati, a koje su trebale biti vrlo zanimljiv dio knjige. U ovom trenutku o knjizi ne razmišljam, ne znam što će biti s njom. Obavili smo puno razgovora, ali moram vidjeti je li to dovoljno materijala za objavljivanje. Čini mi se da jest, iako je trebalo prijeći još neke važne teme koje su govorile o njegovim prijateljstvima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije