Transfer

Elton John inzistira da njegovi menadžeri uzmu Hausera i Šulića

2Cellos
arhiva fotografija
24.10.2011.
u 11:57

Talent i upornost dvojicu čelista odveli su u društvo poznatih inozemnih zvijezda koje ova uspješna menadžerska tvrtka zastupa, među kojima su i James Blunt, Lily Allen i Leon Russell

Iako se činilo da karijere Luke Šulića i Stjepana Hausera ne mogu ići u boljem smjeru, pojavila se informacija da menadžerska tvrtka sir Eltona Johna Rocket music entertainment preuzima vođenje sve poznatijeg dvojca 2Cellos, i to na inzistiranje poznatog pjevača. Iako je, navodno, u tijeku raskid ugovora s bivšim menadžerom, od njega nismo uspjeli dobiti potvrdu.

– Ništa ne mogu potvrditi jer je do prelaska u drugu kuću dalek put. Šulić i Hauser su pod ugovorom do veljače 2012. godine, do kada se o njima brine Park Avenue entertainment – rekao nam je Miro Vidović, menadžer i vlasnik studija u kojem su čelisti snimili album s obrađenim hitovima. A preko izdavača Menart već nam je stigla potvrda transfera, i to od samog Hausera, koji je trenutno u Japanu. Tamo sviraju kao predgrupa Eltonu Johnu na njegovoj svjetskoj turneji i time promoviraju svoj prvi album “2Cellos Luka Sulic & Stjepan Hauser”. Sve poznatiji dvojac je s Eltonom Johnom već dovršio dio turneje, i to američke, nakon što nastupili u Las Vegasu. Nakon Dalekog istoka svirat će skupa i u Litvi, Letoniji, Rusiji, Ukrajini, Australiji, Novome Zelandu, Indoneziji i Singapuru.

Dogodi li se doista spomenuti transfer, bit će to golem uspjeh za Šulića i Hausera. Rocket music entertainment već vodi karijere Lilly Allen, Jamesa Blunta, Leona Russella... Takav razvoj događaja otvorit će im vrata za ulazak među zvijezde na svjetsko tržište.

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
15:16 25.10.2011.

dečki su odlični glazbenici..ali bojim se da su zapeli Eltonu za oko iz drugih razloga:))..poznato je da on voli i staro i mlado...na ovoj fotki se ne vide njegove ruke..da mi znat gdje su?:))

ST
Starbuck
15:37 25.10.2011.

cestitke deckima - ali ne spada li ovo pod scenu umjesto u kulturu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije