Kraj sezone u Gavell

Marina Nemet i Ozren Grabarić najbolji su glumci u Gavelli

gavella
20.06.2010.
u 18:00

Dodjelom nagrada najboljoj glumici i najboljem glumcu u premijernim predstavama ove sezone završio "Gavella i Europlakat Fair"

 

Žiri, sastavljen od vjernih posjetitelja teatra u Frankopanskoj, u sastavu: Jelica Baršić, Rajka Božanić, Vladimir Josip Klinc, Mladen Petrovečki, Alen Dedović, Mira Šimić - Prša te Zora Diel, predsjednica povjerenstva, najbolje su glumce trebali pronaći u pet ovosezonskih premijernih naslova, a to su "Barbelo, o psima i djeci", "Balade Petrice Kerempuha", "Alabama", "Peer Gynt" i "Dolina ruža".

Nagradu je uručio Marko Ajduković, predstavnik tvrtke "Europlakat d.o.o", pokrovitelja cijelog Faira. Nagrada iznosi 10.000,00 kn, a ovogodišnji dobitnici su Marina Nemet za ulogu Ruže u predstavi "Alabama" Davora Špišića, u režiji Daria Harjačeka te Ozren Grabarić za uloge Peer Gynta u "Peer Gyntu" Henrika Ibsena, u režiji Aleksandra Popovskog.

Publika je, ove godine, kao i prethodnih, izuzetnom popunjenošću gledališta dokazala značaj "Gavella i Europlakat Faira". 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije